Gardēžiem prieks: Liepāja gatavojas restorānu nedēļai

2024. gada pirmā Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 dažādi Liepājas ēdināšanas uzņēmumi.

Lai tuvojoties vasaras sezonai aktualizētu vietējo viesmīlības uzņēmumu piedāvājumu, aprīlī notiekošajā Liepājas restorānu nedēļā varēs baudīt ne tikai daudzveidīgu ēdienu piedāvājumu, bet iepazīt no jauna pilsētas restorānu un kafejnīcu piedāvājumu kopumā.

Līdz šim brīdim dalību Liepājas restorānu nedēļā apstiprinājuši 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. Ar dalībniekiem un to piedāvatajām īpašajām ēdienkartēm var iepazīties šeit

Restorānu un kafejnīcu šefpavāri izstrādājuši īpašas ēdienkartes, lai sarūpētu viesiem ko līdz šim ikdienas ēdienkartē nebijušu.

Restorānu nedēļas piedāvājums sastāvēs no vairāku kārtu maltītes, būs iespēja baudīt dažādas garšas un jaunas, līdz šim nebaudītas variācijas. Cenu amplitūda par vairāku kārtu ēdieniem būs 22 eiro līdz 35 eiro robežās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.05.2024 - 26.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Latvija
KONCERTPROGRAMMA VIOLETS Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Burvīgo solistu Ances Krauzes uz Zigfrīda Muktupāvela balsi papildinās Zigfrīda vijoles spēle, bet pie klavierēm uzstāsies pats komponists Jānis | Skatīt vairāk
Bauska aicina baudīt pilsētas svētkus! Bauskas TIC
Esi aicināts svinēt Bauskas pilsētas un novada svētkus kopā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Vairāk nekā 50 "geocaching" slēpņi Bauskā! Bauskas TIC
Piedalies mūsdienu dārgumu medībās un atklāj Bauskas novadu no jauna! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41474819sec.